Gå till huvudinnehåll

Våra webbinarier

Våra kostnadsfria webbinarier vänder sig till dig som ska starta, precis har startat eller vill utveckla ditt företag. Här möter du experter från olika myndigheter som ger dig grundläggande information och tips inom olika områden.
woman sits on a stone in the forest by water

Starta eget

Oavsett företag eller bransch, finns det en del att ha koll på innan du tar steget och startar eget. Under Starta eget-webbinariet möter du myndighetsexperter som sammanfattar den allra viktigaste informationen för dig som går i starta eget-tankar.

Läs mer om webbinariet och anmäl dig här

Att anställa

Att anställa sin första medarbetare kräver både planering inför rekryteringen och kunskap om olika skatter, avgifter och regler som gäller för arbetsgivare. I det här webbinariet får du guidning kring hela processen. 

Läs mer om webbinariet och anmäl dig här

illustration-person ropar i megafon
Framåtböjd kvinna fotograferar papper på golvet

Företagsnamn och varumärke

Har du koll på skillnaden mellan företagsnamn och varumärke? Och hur du skyddar dem? Här berättar Bolagsverket och Patent- och registreringsverket (PRV) om företagsnamn, namnskydd och varumärke, nationellt och internationellt. 

Läs mer om webbinariet Företagsnamn och varumärke 

Handel med utlandet

Är du intresserad av handel med utlandet så är det här webbinariet något för dig. Här berättar Tullverket och Skatteverket om bland annat import och export, handel inom EU och tulldeklaration.

Läs mer om webbinariet och anmäl dig här

illustration - jordglob

Vanliga frågor om våra webbinarier

Vanliga frågor om våra webbinarier