Gå till huvudinnehåll

Våra webbinarier

Våra kostnadsfria webbinarier vänder sig till dig som ska starta, precis har startat eller vill utveckla ditt företag. Här möter du experter från olika myndigheter som ger dig grundläggande information och tips inom olika områden.
6 mars 14:00-15:30

Anmäl dig till vårt webbinarium Handel med utlandet

Ska du börja göra affärer med andra länder? Vad spännande! Den 6 mars kan du delta på vårt webbinarium Handel med utlandet och få information och tips på vad som är bra att tänka på. Du kommer även kunna ställa dina frågor till våra experter i en chatt. Vi ser fram emot att träffa dig!
En person som hoppar i gryningen.

Starta eget

Oavsett företag eller bransch, finns det en del att ha koll på innan du tar steget och startar eget. Under Starta eget-webbinariet möter du myndighetsexperter som sammanfattar den allra viktigaste informationen för dig som går i starta eget-tankar. Nästa tillfälle är den 26 mars.

Läs mer om webbinariet och anmäl dig här

Handel med utlandet

Är du intresserad av handel med utlandet så är det här webbinariet något för dig. Här berättar Tullverket och Skatteverket om bland annat import och export, handel inom EU och tulldeklaration. Nästa tillfälle är den 6 mars.

Läs mer om webbinariet och anmäl dig här

illustration - jordglob
Kvinna och man med förkläden i butik

Att anställa

Att anställa sin första medarbetare kräver både planering inför rekryteringen och kunskap om olika skatter, avgifter och regler som gäller för arbetsgivare. I det här webbinariet får du guidning kring hela processen. Nästa tillfälle är den 14 mars.

Läs mer om webbinariet och anmäl dig här

Företagsnamn och varumärke

Har du koll på skillnaden mellan företagsnamn och varumärke? Och hur du skyddar dem? Här berättar Bolagsverket och Patent- och registreringsverket (PRV) om företagsnamn, namnskydd och varumärke, nationellt och internationellt. 

Läs mer om webbinariet Företagsnamn och varumärke 

Framåtböjd kvinna fotograferar papper på golvet

Vanliga frågor om våra webbinarier

Vanliga frågor om våra webbinarier