Gå till huvudinnehåll

Följ oss i våra sociala kanaler

Följ oss i våra sociala kanaler

I våra sociala kanaler och nyhetsbrev kan du ta del av tips, råd, nyheter och mycket mer. Här får du också snabbast reda på den senaste informationen till företag från svenska myndigheter.

Instagram

På Instagram vänder vi oss till dig som ska starta eller som driver företag. Vi delar med oss av tips och råd som kan vara bra att ha med sig under företagsresan och självklart senaste nytt från svenska myndigheter. Här får du följa med oss bakom kulisserna och möta våra engagerade myndighetsexperter. Du kan också ställa frågor i direktmeddelanden eller i kommentarsfältet.

Följ verksamt.se på Instagram

Facebook

På Facebook delar vi information, tips och nyheter från svenska myndigheter till dig som ska starta eller som driver företag. Här kan du ställa frågor till oss i kommentarsfältet.

Följ verksamt.se på Facebook

LinkedIn

På Linkedin kan du som är rådgivare, främjare eller ombud hålla dig uppdaterad på den senaste informationen från svenska myndigheter till företag. Vi lyfter även sådant som de företagare du har kontakt med kan behöva påminnas om. Är du nyfiken på vilka som arbetar med verksamt.se – och med vad – är det här kanalen för dig.

Följ verksamt.se på Linkedin

Youtube

Upptäck vår Youtubekanal! Här hittar du informativa filmer, animeringar och webbinarier. I våra animerade filmer ger vi korta förklaringar till ämnen och begrepp som till exempel hur det fungerar med vab och vad nätfiske är för något. I våra webbinarier djupdyker våra myndighetsexperter i ämnen som Att starta eget, Företagsnamn och varumärke, Att anställa personal och Handel med utlandet.

Följ verksamt.se på Youtube

Nyhetsbrev

När du driver företag finns det bara ett nyhetsbrev du behöver – här samlar vi information från flera svenska myndigheter i ett och samma utskick.

Prenumerera på nyhetsbrevet från verksamt.se

Vad tycker du?

För att vi ska kunna skapa mer relevant innehåll till våra kanaler tar vi gärna emot tips och feedback på vad du vill se mer av. Berätta gärna vad du tycker att vi gör bra och vad vi kan göra bättre. Hör av dig till oss via direktmeddelande (DM) på Instagram eller via kontaktformuläret. Och du, ser du någonting du gillar, skriv gärna något eller dela innehållet till dina vänner!

Skicka meddelande till oss