Gå till huvudinnehåll

Skydda ditt företag

I ditt företag finns det saker som är värdefulla och som du inte har råd att förlora, till exempel kundregister, dagskassa, lokaler eller andra tillgångar. Du hanterar också stora mängder information som är viktig att skydda, både för din egen, dina anställda och dina kunders säkerhet. Här får du tips om vad du behöver tänka på.
taturerade händer på tangentbord

Skydda din företagsinformation

Det är viktigt att du hantera information på ett säkert sätt. Om du förlorar viktig företagsinformation kan det innebära stora konsekvenser för dig och ditt företag. 

Läs mer om att skydda din företagsinformation

När dina anställda jobbar på distans

Har du koll på vad som är viktigt för dig som företagare och arbetsgivare att tänka på vid distansarbete? Här har vi samlat några tips och råd när du jobbar hemifrån.

 

När dina anställda jobbar på distans

 

Parent works at home at the kitchen table
En person håller i en mobil i ett växthus

Skydda ditt företag mot kapning

Risken att drabbas av företagskapning är liten men konsekvenserna kan bli stora. Se till att vara uppmärksam på tidiga varningssignaler och skaffa en digital brevlåda.

Skydda ditt företag mot kapning

Avsluta ditt företagande

Ska du sälja eller överlåta ditt företag? Funderar du på att avveckla det helt?  Här kan du läsa om vilka olika alternativ som finns. Tänk på att vara extra vaksam om du ska sälja eller avveckla ditt företag, det kan vara lätt att bli bedragen.

Mer om att avsluta ditt företag

En hand låser en dörr